Çakırözü Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimiz ve çalışanlarımız Çakırözü Ortaokulunda bulunmaktan mutlu olsun. Okulumuzda herkes daha iyi ve en iyi şekilde olsun. Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın.

Misyon: Öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişmesini sağlamak, onların bilgili, becerili ,kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak için varız. Çağdaş, yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran ve üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek hedefindeyiz.

Başarılar: Dürüst ve fedakar, güler yüzlü ve hoşgörülü, saygısını ve sevgisini esirgemeyen, empati kurabilen, şeffaf, iletişime açık, mücadeleci, temiz, titiz ve düzenli, takım çalışmasına yatkın, idealist bir okuluz.

Saatler: 09.00 -15.20
Isınma: Kalorifer
Servis Bilgisi: Okulumuza ait servis bulunmamaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: .
Okulun Sınav Başarı Durumu: .
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: .
Sportif Etkinlikler: .
Bilimsel Etkinlikler: .
Proje Çalışmaları: .
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: .
Kontenjan Bilgileri: .
Diğer Hususlar: Okulumuz köy merkezinde bulunmaktadır. Ayrıca her yıl yapılan 26 Ağustos zafer Yürüyüşünün başlangıç noktasıdır.

Telefon - 0272 7291180

WEB - https://cakirozuoo.meb.k12.tr

Adres - Çakırözü Köyü / Şuhut

Yerleşim Yeri - Çakırözü Köyü

Adres - Çakırözü Köyü / Şuhut

Ulaşım Şuhut ilçe merkezinden öğretmenler kendi araçlarıyla gelmektedir. Afyonkarahisar ve Şuhut arasında her 20 dakikada bir otobüs seferleri bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 4 km, il merkezine 30 km uzaklıktadır. Kocatepe Yolu üzerindedir.